De familie Kempeneers - Er zijn nog diverse takken van de familie die (nog) niet aan de stamboom gekoppeld konden worden. Het is ook mogelijk dat de namen Kempeners, Kempeneer en/of Kempenaers ook bij deze stamboom horen. Maar dat is tot op heden nog niet duidelijk. Misschien komen we daar in de toekomst nog eens achter. Hieronder volgen in ieder geval de links van een aantal familie's Kempeneers en Kempeners.

Familie Kempene(e)rs:
Kempeneers uit Bunde
Kempeners uit Heerlen
Kempeneers uit Hoensbroek
Kempeneers uit Lummen
Kempeneers uit Maastricht
Kempeners uit Maastricht
Kempeneers uit Neerhespen
Kempeneers uit Oplinter Tienen
Kempeneers uit Overwinden
Kempeneers uit Tongeren I
Kempeneers uit Tongeren II
Kempeneers uit Sint Truiden I
Kempeneers uit Sint Truiden II

Stuk voor stuk zijn ze afkomstig uit Limburg. De meesten komen uit de omgeving van Sint Truiden. Het merendeel van de Kempeneersen is ook afkomstig uit Belgie. In Nederland zijn er tot op heden twee takken bekend. Een afkomstig uit Maastricht en omgeving. En de Zeeuwse tak, waar deze site voor gemaakt is.
Van de Zeelandtak wonen er een flink aantal in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Holland. Van de Maastrichtse tak wonen er in Overijsel en Utrecht. In het onderstaande overzicht is dit voor een gedeelte terug te zien. Opvallend is dat er in Limburg volgens dit overzicht geen enkele Kempeneers meer woont. Klik hier voor de website met deze gegevens.

In Belgie wonen er in de omgeving van Sint Truiden nog een groot aantal "Kempen". Dat is ook goed te zien aan het onderstaande overzicht. (bron: www.familienaam.be)